Gratis adviesconsult

Heeft u klachten aan uw voeten en/of benen tijdens het staan of lopen? tijdens of na het sporten? Of een telkens terugkerende sportblessure?
Wellicht heeft de podotherapeut de oplossing voor uw voet/enkel/knie/heup/rugklachten!

U bent van harte welkom bij Podotherapie Reggestreek voor een korte screening van uw voeten. De podotherapeut zal naar uw vragen luisteren en aan de hand van de stand van de voeten en het looppatroon beoordelen of nader onderzoek nodig is. Daarnaast zal de podotherapeut waar nodig tips en adviezen geven. Neem uw werk/sportschoenen mee!

Voor het maken van een afspraak voor een gratis adviesconsult kunt u contact opnemen met het secretariaat. Vermeld daarbij dat het om het gratis adviesconsult gaat. Het secretariaat is elke werkdag van 8.00 uur tot 18.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0548-794515.
Ook kunt u zelf eenvoudig online een afspraak inplannen via onze digitale agenda.

Het adviesconsult is gratis en vrijblijvend, u bent niet verplicht om een vervolgafspraak te maken.
In het adviesconsult wordt een advies gegeven en géén behandeling/onderzoek gedaan. Voor een behandeling/onderzoek kunt u een reguliere afspraak maken.
In het adviesconsult wordt een korte inventarisatie gedaan en een passend advies gegeven (maximaal 10 minuten per cliënt).

Het adviesconsult is niet bedoelt voor controle van bestaande klachten die al onder behandeling van Podotherapie Reggestreek zijn. Voor deze controles of vervolgonderzoeken verwijzen we u naar onze reguliere spreekuren.