Extra paar zolen

Heeft u al podotherapeutische zolen van Podotherapie Reggestreek? Dan kunt u hier eenvoudig een identiek paar bestellen.

U kunt online nieuwe zolen bestellen wanneer u verder geen klachten heeft.
Dus zijn uw huidige zolen aan vervanging toe, of wilt u een extra paar zodat u niet telkens uw zolen hoeft te wisselen?
Bestel hieronder dan snel een extra paar zolen!

Indien u een ander bezorg - of verzendadres wenst, kunt u dit bij de opmerkingen aangeven.
Indien u verschillende soorten zolen heeft, geef dan aan welke soort zolen u wilt. *Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs.
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen en ga ik akkoord met de Privacy Verklaring en Algemene Voorwaarden van Podotherapie Reggestreek.

Kosten

De kosten voor een extra paar dagelijkse zolen of sportzolen bedragen €140,- voor zowel volwassenen als kinderen (wanneer u korter dan 8 weken geleden zolen van ons ontvangen heeft €99,95).
Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs*.

Indien mogelijk worden de kosten verrekend met uw aanvullende verzekering.

Vergoeding

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Bij veel verzekeringen wordt dit gedeeltelijk of geheel vergoed. Deze kosten gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico. Bekijk hier uw vergoeding.

Ophalen of bezorgen

U kunt er voor kiezen de zolen in uw praktijklocatie op te halen of wij bezorgen uw zolen kosteloos bij u thuis (uitsluitend in Rijssen, Enter, Goor, Delden en Beckum). Indien u in een andere woonplaats woont, kunt u er voor kiezen uw zolen te laten opsturen per post (+ €5,00 verzendkosten).
U kunt uw podotherapeutische zolen binnen +/- 10 werkdagen verwachten. Wanneer u op een van onze locaties uw zolen op komt halen, sturen wij u een e-mail wanneer uw zolen voor u klaar staan.

Nota

Waar mogelijk dienen wij de nota rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Een eventuele restnota ontvangt u van Infomedics. Bent u verzekerd bij Menzis of DSW? Dan ontvangt u altijd de gehele nota van Infomedics. U kunt deze nota zelf indienen bij Menzis of DSW voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering.

* Zolen in veiligheidsschoenen

Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs. Deze meerprijs is afhankelijk van het merk schoen waarvoor gecertificeerde zolen gemaakt dienen te worden. In dit geval nemen wij eerst contact met u op om te bespreken om welk merk schoen het gaat en de bijbehorende kosten met u te bespreken.

Maak een afspraak met een van onze specialisten!

× App ons!