Extra paar zolen

Heeft u al podotherapeutische zolen van Podotherapie Reggestreek? Dan kunt u hier eenvoudig een identiek paar bestellen.

U kunt online nieuwe zolen bestellen wanneer u verder geen klachten heeft.
Dus zijn uw huidige zolen aan vervanging toe, of wilt u een extra paar zodat u niet telkens uw zolen hoeft te wisselen?
Bestel hieronder dan snel een extra paar zolen!

Podotherapeutische Zolen
Indien u een ander bezorg - of verzendadres wenst, kunt u dit bij de opmerkingen aangeven.
Indien u verschillende soorten zolen heeft, geef dan aan welke soort zolen u wilt. *Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs.
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen en de daarbij behorende kosten van €155,00 voor een extra paar zolen (€135,00 wanneer korter dan 8 weken geleden het allereerste paar zolen ontvangen is.) Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs van €36,75). Ik ben zelf verantwoordelijk voor eventuele vergoeding van de zorgverzekeraar en heb mijn verzekeringspolis hierop nageslagen. Indien mogelijk worden de kosten verrekend met mijn aanvullende verzekering.
Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de door mij geplaatste bestelling van podotherapeutische zolen en ga ik akkoord met de Privacy Verklaring en Algemene Voorwaarden van Podotherapie Reggestreek.
Nadat ik op de knop 'BESTELLEN' heb gedrukt, wordt het productieproces automatisch gestart en kan ik mijn bestelde zolen niet meer annuleren.

Kosten

De kosten voor een extra paar dagelijkse zolen of sportzolen bedragen €155,00 voor zowel volwassenen als kinderen.

 

Wanneer u korter dan 8 weken geleden uw allereerste zolen van ons ontvangen heeft geldt een korting en ontvangt u een tweede paar voor €135,00.

Deze korting is geldig tot 8 weken na ontvangst van uw eerste paar zolen en is niet geldig op aanschaf na meerdere paren.

 

Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs van €36,75.

 

Bovenstaande tarieven voor een extra paar zolen bevatten geen consulten bij de podotherapeut. Eventuele benodigde consulten worden separaat in rekening gebracht.

 

Indien mogelijk worden de kosten gedeclareerd uit uw aanvullende verzekering.

Vergoeding

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Bij veel verzekeringen wordt dit gedeeltelijk of geheel vergoed. Deze kosten gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico. Bekijk hier uw vergoeding.

Ophalen of bezorgen

U kunt er voor kiezen de zolen in uw praktijklocatie op te halen of wij bezorgen uw zolen kosteloos bij u thuis (uitsluitend in Rijssen en Enter). In Delden en Goor kunt u de zolen bij de balie ophalen.

 

Indien u in een andere woonplaats woont, kunt u er voor kiezen uw zolen te laten opsturen met PostNL (+ €6,25).

 

U kunt uw podotherapeutische zolen binnen +/- 10 werkdagen verwachten. Wanneer u op een van onze locaties uw zolen op komt halen, sturen wij u een e-mail wanneer uw zolen voor u klaar staan.

Nota

Waar mogelijk dienen wij de nota rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. Een eventuele restnota ontvangt u van Infomedics. Bent u verzekerd bij DSW, Stad Holland of InTwente? Dan ontvangt u altijd de gehele nota van Infomedics. U kunt deze nota zelf indienen bij DSW, Stad Holland of InTwente voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering.

* Zolen in veiligheidsschoenen

Voor gecertificeerde zolen in veiligheidsschoenen geldt een meerprijs van €36,75. Wilt u in het opmerkingenveld aangeven welk merk en model veiligheidsschoen u heeft zodat wij uw zolen kunnen certificeren.

Maak een afspraak met een van onze specialisten!