Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Podotherapie Reggestreek

Wij zijn Maureen ten Hag en Linda Ehrenhard, uw podotherapeuten bij Podotherapie Reggestreek. Samen hebben we maar liefst 25 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Reggestreek is een compact en toegankelijk voetexpertisecentrum. Want wij geloven in kleinschaligheid.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oplossingsgericht werken zijn aspecten waar Podotherapie Reggestreek in Rijssen en omgeving bekend mee geworden is. Wij kijken verder dan alleen uw klacht. En dat is wat ons zo sterk maakt. Wij geloven in een persoonlijke benadering met voldoende tijd en aandacht voor u als cliënt. U heeft aan één adres genoeg. Want wij hebben alle kennis en kunde zelf in huis: van echografie tot vaatdiagnostiek.

Biej oons kùj Riessens en Eanters kùjrn!

Maureen ten Hag

Ik studeerde in 2003 af aan Fontys Hogeschool te Eindhoven. Sinds 2010 ben ik docent aan de opleiding Podotherapie bij Saxion Enschede. Ik geef de lessen biomechanica. Ik leer de studenten over de bewegingen van de gewrichten en spieren van de mens. Het menselijk lichaam zit zo fantastisch in elkaar! Deze kennis kan ik in de praktijk goed toepassen. Als een gewricht niet helemaal goed beweegt, dan kan ik podomanuele therapie toepassen. Zo kan ik het gewricht mobiliseren om het weer beter te laten bewegen. Ik ben een allround podotherapeut en ik heb speciale interesse in kinderpodotherapie en sportpodotherapie.

Linda Ehrenhard

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan Saxion Enschede en gespecialiseerd in echografie. In onze praktijk hebben wij een eigen echoapparaat. Hiermee kan ik sneller en beter de juiste podotherapeutische diagnose stellen. Ook kan ik met echo het herstel van spieren en pezen nauwkeurig controleren. Naast podotherapeut ben ik bestuurslid Praktijkzaken bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Ook ik ben allround podotherapeut, maar ik heb speciale interesse in diabetespodotherapie, vaatonderzoek en kinderpodotherapie.

5746
Zóveel voeten gingen u al voor! Mogen wij u ook een stap vooruit helpen?
9.7
Het cijfer waarmee wij gemiddeld beoordeeld worden. Hier zijn we trots op!
25
Samen hebben onze podotherapeuten meer dan 25 jaar ervaring in de podotherapie.

Multidisciplinair samenwerken

Podotherapie Reggestreek vindt het samenwerken met andere zorgverleners erg belangrijk. Dit heet multidisciplinaire samenwerking. In de afgelopen jaren bouwden wij een zeer goede band op  met diverse zorgverleners in de buur. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we onderling snel informatie uitwisselen. Bent u ook bij een andere zorgverlener onder behandeling? Met uw toestemming sturen wij de gegevens uit ons onderzoek door. Zo werken we optimaal samen en weten we van elkaar wie wat doet. Wel zo praktisch!

Niet goed? Geld terug.

Wij geloven in wat we doen en doen wat we geloven. Daarom bieden wij een unieke no-cure-no-pay (niet goed geld terug) garantie.

Hebben wij een orthese of podotherapeutische zolen voor u gemaakt? Als bij de controleafspraak blijkt dat de therapie niet het gewenste resultaat heeft, dan mag u de orthese of zolen inleveren. Wij betalen u dan het geld hiervan terug. Hiermee onderscheiden wij ons van onze collega podotherapeuten.

Spelregels:

  • Heeft u zolen van ons? Maak gebruik van de kosteloze eerste controleafspraak. Als wij niet weten dat er een probleem is, dan kunnen wij het ook niet voor u oplossen. Als u geen gebruik maakt van of niet komt bij het eerste controlemoment, vervalt het recht op no-cure-no-pay.
  • Deze regeling geldt tot drie maanden nadat u uw podotherapeutische zolen of orthese heeft opgehaald.
  • De kosten van het onderzoek en de behandeling dienen altijd betaald te worden.
No Cure No Pay Podotherapie Reggestreek Rijssen

‘Wij geloven in wat we doen en doen wat we geloven.’

Podotherapie Reggestreek – Maureen & Linda

Maak een afspraak met een van onze specialisten!

× App ons!