Podotherapie Reggestreek

Wij zijn Annamarie Roosink, Susan Hodes en Linda Ehrenhard, uw podotherapeuten en Praktijkondersteuner Podotherapie bij Podotherapie Reggestreek. Samen hebben we maar liefst 25 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Reggestreek is een compact en toegankelijk voetexpertisecentrum. Want wij geloven in kleinschaligheid.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oplossingsgericht werken zijn aspecten waar Podotherapie Reggestreek in Rijssen en omgeving bekend mee geworden is. Wij kijken verder dan alleen uw klacht. En dat is wat ons zo sterk maakt. Wij geloven in een persoonlijke benadering met voldoende tijd en aandacht voor u als cliënt. U heeft aan één adres genoeg. Want wij hebben alle kennis en kunde zelf in huis: van echografie tot vaatdiagnostiek.

Annamarie Roosink

Ik ben afgestudeerd aan Saxion Enschede. Mensen kunnen mij kennen uit de bloemenwinkel van mijn moeder. Van jongs af aan heb ik mijn moeder altijd geholpen in de winkel, ik vind persoonlijk contact met mensen zó waardevol. Binnen de podotherapie komt dit persoonlijke contact weer terug, waarbij ik mensen kan helpen om van hun klachten af te komen. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor mijn patiënten en samen naar de beste oplossing te zoeken. Dit is voor mij het mooiste wat er is. Ik ben een allround podotherapeut en ik heb speciale interesse in diabetespodotherapie en kinderpodotherapie. Ook ben ik opgeleid tot MSU-echografist. Naast mijn werk als podotherapeut ben ik bezig met een masteropleiding Gezondheidswetenschappen.

Susan Hodes

Ik ben afgestudeerd aan het ROC van Twente waar ik mijn diploma behaald heb als medisch pedicure. Mijn opleiding heeft me een brede kennisbasis gegeven, waardoor ik verschillende aspecten van de medische voetzorg kan aanpakken. Daarnaast ben ik een jaar lang intensief opgeleid binnen Podotherapie Reggestreek. Hier heb ik de fijne kneepjes van het vak medisch pedicure geleerd en ben ik tevens opgeleid tot Praktijkondersteuner Podotherapie en Consulent Preventieve Voetzorg. U zult mij zien wanneer u uw zolen op komt halen, of wanneer u een afspraak heeft voor een voortgangscontrole bij preventieve voetzorg vanuit de basisverzekering. Ook neem ik instrumentele behandelingen van de podotherapeuten over als medisch pedicure en doe ik een deel van de administratie. Op deze manier kan ik de werkdruk voor mijn collega podotherapeuten verlichten en houden we de wachttijd voor u als patiënt zo kort mogelijk!

Linda Ehrenhard

Net als mijn collega’s ben ik ook afgestudeerd aan Saxion Enschede. Ik houd mij binnen de praktijk met name op de achtergrond bezig met alle facetten die komen kijken bij de praktijkvoering. Mijn speciale interesse is diabetespodotherapie. Ik ben afgestudeerd als diabetespodotherapeut en coördineer alle complexe diabetische voetzorg binnen onze praktijk. Bij diabetische voetwonden wordt mijn expertise ingeschakeld om deze wond zo goed mogelijk te behandelen.
Daarnaast werk ik als bedrijfspodotherapeut. Ik werk op locatie als incompany podotherapeut; ik kom bij bedrijven om werknemers te voorzien van gecertificeerde podotherapeutische zolen voor hun veiligheidsschoenen. Naast podotherapeut ben ik bestuurslid Praktijkzaken bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Lieke van Buuren

Ik ben allround podotherapeut. Ik heb inmiddels ruim 16 ervaring in de gezondheidszorg, zowel als podotherapeut en als gezondheidswetenschapper. Ik los problemen op op verschillende niveaus en ben gefocust op resultaten. Ik werk serieus, plan goed en ben enthousiast, zelfs onder druk. Ik help mijn team en vind het leuk om met mensen te praten en naar ze te luisteren. Ook ik ben afgestudeerd aan Saxion, in 2008. Daarna heb ik de masteropleiding Gezondheidswetenschappen afgerond.
Naast podotherapeut ben ik tevens werkzaam binnen de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten als Beleidsmedewerker Wetenschap & Vakinhoud en werk ik als auditor, waarbij ik mij bezighoud op het gebied van kwaliteit binnen de Podotherapie.

9688
Zóveel voeten gingen u al voor! Mogen wij u ook een stap vooruit helpen?
9.7
Het cijfer waarmee wij gemiddeld beoordeeld worden. Hier zijn we trots op!
25
Samen hebben onze podotherapeuten ruim 25 jaar ervaring in de podotherapie.

Multidisciplinair samenwerken

Podotherapie Reggestreek vindt het samenwerken met andere zorgverleners erg belangrijk. Dit heet multidisciplinaire samenwerking. In de afgelopen jaren bouwden wij een zeer goede band op  met diverse zorgverleners in de buurt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we onderling snel informatie uitwisselen. Bent u ook bij een andere zorgverlener onder behandeling? Met uw toestemming sturen wij de gegevens uit ons onderzoek door. Zo werken we optimaal samen en weten we van elkaar wie wat doet. Wel zo praktisch!

Maak een afspraak met een van onze specialisten!