Podotherapie Reggestreek

Wij zijn Annamarie Roosink en Linda Ehrenhard, uw podotherapeuten bij Podotherapie Reggestreek. Samen hebben we maar liefst 30 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Reggestreek is een compact en toegankelijk voetexpertisecentrum. Want wij geloven in kleinschaligheid.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oplossingsgericht werken zijn aspecten waar Podotherapie Reggestreek in Rijssen en omgeving bekend mee geworden is. Wij kijken verder dan alleen uw klacht. En dat is wat ons zo sterk maakt. Wij geloven in een persoonlijke benadering met voldoende tijd en aandacht voor u als cliënt. U heeft aan één adres genoeg. Want wij hebben alle kennis en kunde zelf in huis: van echografie tot vaatdiagnostiek.

Biej oons kùj Riessens en Eanters kùjrn!

Annamarie Roosink

Ik ben afgestudeerd aan Saxion Enschede. Mensen kunnen mij kennen uit de bloemenwinkel van mijn moeder. Van jongs af aan heb ik mijn moeder altijd geholpen in de winkel, ik vind persoonlijk contact met mensen zó waardevol. Binnen de podotherapie komt dit persoonlijke contact weer terug, waarbij ik mensen kan helpen om van hun klachten af te komen. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor mijn patiënten en samen naar de beste oplossing te zoeken. Dit is voor mij het mooiste wat er is. Ik ben een allround podotherapeut en ik heb speciale interesse in diabetespodotherapie. Naast mijn werk als podotherapeut ben ik bezig met een masteropleiding Gezondheidswetenschappen.

Linda Ehrenhard

Ik ben ook afgestudeerd aan Saxion Enschede. Ik houd mij binnen de praktijk met name op de achtergrond bezig met alle facetten die komen kijken bij de praktijkvoering. Mijn speciale interesse is bedrijfspodotherapie. Ik werk op locatie als incompany podotherapeut; ik kom bij bedrijven om werknemers te voorzien van gecertificeerde podotherapeutische zolen voor hun veiligheidsschoenen. Naast podotherapeut ben ik bestuurslid Praktijkzaken bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

7142
Zóveel voeten gingen u al voor! Mogen wij u ook een stap vooruit helpen?
9.7
Het cijfer waarmee wij gemiddeld beoordeeld worden. Hier zijn we trots op!
30
Samen hebben onze podotherapeuten ruim 30 jaar ervaring in de podotherapie.

Multidisciplinair samenwerken

Podotherapie Reggestreek vindt het samenwerken met andere zorgverleners erg belangrijk. Dit heet multidisciplinaire samenwerking. In de afgelopen jaren bouwden wij een zeer goede band op  met diverse zorgverleners in de buurt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we onderling snel informatie uitwisselen. Bent u ook bij een andere zorgverlener onder behandeling? Met uw toestemming sturen wij de gegevens uit ons onderzoek door. Zo werken we optimaal samen en weten we van elkaar wie wat doet. Wel zo praktisch!

Niet goed? Geld terug.

Wij geloven in wat we doen en doen wat we geloven. Daarom bieden wij een unieke no-cure-no-pay (niet goed geld terug) garantie.

Hebben wij een orthese of podotherapeutische zolen voor u gemaakt? Als bij de controleafspraak blijkt dat de therapie niet het gewenste resultaat heeft, dan mag u de orthese of zolen inleveren. Wij betalen u dan het geld hiervan terug. Hiermee onderscheiden wij ons van onze collega podotherapeuten.

Spelregels:

  • Heeft u zolen van ons? Maak gebruik van de kosteloze eerste controleafspraak. Als wij niet weten dat er een probleem is, dan kunnen wij het ook niet voor u oplossen. Als u geen gebruik maakt van of niet op komt dagen op eerste controleafspraak, vervalt het recht op no-cure-no-pay.
  • Deze regeling geldt tot 12 weken nadat u uw podotherapeutische zolen of orthese heeft opgehaald.
  • De kosten van het onderzoek en de behandeling dienen altijd betaald worden.
No Cure No Pay Podotherapie Reggestreek Rijssen

‘Wij geloven in wat we doen en doen wat we geloven.’

Podotherapie Reggestreek – Annamarie & Linda

Maak een afspraak met een van onze specialisten!

× App ons!