Podotherapie Reggestreek

Wij zijn Annamarie Roosink, Wies Karssenberg en Linda Ehrenhard, uw podotherapeuten bij Podotherapie Reggestreek. Samen hebben we maar liefst 25 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Reggestreek is een compact en toegankelijk voetexpertisecentrum. Want wij geloven in kleinschaligheid.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oplossingsgericht werken zijn aspecten waar Podotherapie Reggestreek in Rijssen en omgeving bekend mee geworden is. Wij kijken verder dan alleen uw klacht. En dat is wat ons zo sterk maakt. Wij geloven in een persoonlijke benadering met voldoende tijd en aandacht voor u als cliënt. U heeft aan één adres genoeg. Want wij hebben alle kennis en kunde zelf in huis: van echografie tot vaatdiagnostiek.

Biej oons kùj Riessens en Eanters kùjrn!

Annamarie Roosink

Ik ben afgestudeerd aan Saxion Enschede. Mensen kunnen mij kennen uit de bloemenwinkel van mijn moeder. Van jongs af aan heb ik mijn moeder altijd geholpen in de winkel, ik vind persoonlijk contact met mensen zó waardevol. Binnen de podotherapie komt dit persoonlijke contact weer terug, waarbij ik mensen kan helpen om van hun klachten af te komen. Ik vind het fijn om tijd te nemen voor mijn patiënten en samen naar de beste oplossing te zoeken. Dit is voor mij het mooiste wat er is. Ik ben een allround podotherapeut en ik heb speciale interesse in diabetespodotherapie en kinderpodotherapie. Ook ben ik opgeleid tot MSU-echografist. Naast mijn werk als podotherapeut ben ik bezig met een masteropleiding Gezondheidswetenschappen.

Wies Karssenberg

Ook ik ben afgestudeerd aan Saxion Enschede. Ik heb jaren bij een andere podotherapiepraktijk gewerkt en ben in 2021 een nieuwe uitdaging aangegaan binnen Podotherapie Reggestreek. Naast podotherapeut ben ik tevens opgeleid tot sportpodotherapeut en MSU-echografist. Ik heb veel ervaring met diabetische voetzorg, kinderpodotherapie en de instrumentele voetzorg, zoals het behandelen van ingegroeide teennagels. Als podotherapeut heb ik als doel om u als mijn patiënt zo goed mogelijk te helpen, zodat u zorgeloos en pijnvrij kunnen bewegen binnen afzienbare tijd. De patiëntenzorg staat bij mij voorop!
Enkele kernwoorden die bij mij passen zijn; nuchter, flexibel, integer, zelfstandig, creatief & enthousiast.

Linda Ehrenhard

Net als mijn collega’s ben ik ook afgestudeerd aan Saxion Enschede. Ik houd mij binnen de praktijk met name op de achtergrond bezig met alle facetten die komen kijken bij de praktijkvoering. Mijn speciale interesse is diabetespodotherapie. Ik ben afgestudeerd als diabetespodotherapeut en coördineer alle complexe diabetische voetzorg binnen onze praktijk. Bij diabetische voetwonden wordt mijn expertise ingeschakeld om deze wond zo goed mogelijk te behandelen.
Daarnaast werk ik als bedrijfspodotherapeut. Ik werk op locatie als incompany podotherapeut; ik kom bij bedrijven om werknemers te voorzien van gecertificeerde podotherapeutische zolen voor hun veiligheidsschoenen. Naast podotherapeut ben ik bestuurslid Praktijkzaken bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

9084
Zóveel voeten gingen u al voor! Mogen wij u ook een stap vooruit helpen?
9.7
Het cijfer waarmee wij gemiddeld beoordeeld worden. Hier zijn we trots op!
25
Samen hebben onze podotherapeuten ruim 25 jaar ervaring in de podotherapie.

Multidisciplinair samenwerken

Podotherapie Reggestreek vindt het samenwerken met andere zorgverleners erg belangrijk. Dit heet multidisciplinaire samenwerking. In de afgelopen jaren bouwden wij een zeer goede band op  met diverse zorgverleners in de buurt. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kunnen we onderling snel informatie uitwisselen. Bent u ook bij een andere zorgverlener onder behandeling? Met uw toestemming sturen wij de gegevens uit ons onderzoek door. Zo werken we optimaal samen en weten we van elkaar wie wat doet. Wel zo praktisch!

Maak een afspraak met een van onze specialisten!

× App ons!