Gratis voetencheck

Wilt u meer informatie over podotherapie? Heeft u klachten, maar twijfelt u of de podotherapeut u kan helpen? Of weet u niet zo goed bij welke therapeut u moet beginnen met uw klachten? Dan kunt u bij Podotherapie Reggestreek ook terecht voor gratis advies!

Tijdens een gratis voetencheck bekijken we kort uw voeten en vertellen u meer over uw klachten en eventuele behandelmethoden.

Afspraak gratis voetencheck

U kunt via onze online agenda direct een afspraak inplannen voor een gratis voetencheck.

Selecteer het afspraaktype Gratis voetencheck en kies de gewenste praktijklocatie. U ziet direct wanneer een afspraak mogelijk is en kunt deze afspraak gelijk inplannen. Let op: wij behouden ons het recht voor afspraken voor een gratis voetencheck te annuleren wanneer het druk is binnen de praktijk. Reguliere consulten en afspraken krijgen voorrang op de gratis voetencheck afspraken. 

Ook kunt u regelmatig terecht op ons gratis (kinder)spreekuur samen met de (kinder)fysiotherapeut.

Maak direct een afspraak voor een gratis voetencheck in onze online agenda. U kunt selecteren op welke locatie u wilt komen. Ook kunt u kiezen door wie u het liefst behandeld wilt worden.

Maakt u liever telefonisch een afspraak? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00-18:00 uur op telefoonnummer: 0548-794 515.

Spelregels

  • De voetencheck is gratis en vrijblijvend. U bent niet verplicht om een vervolgafspraak te maken.
  • De voetencheck is géén behandeling. Het gaat om een korte inventarisatie van uw klacht en een advies (max. 10 minuten per cliënt).
  • Er wordt géén rapportage naar uw huisarts, fysiotherapeut, andere behandelaar of uzelf verstuurd.
  • De voetencheck is niet voor: controle bij klachten die reeds bij ons onder behandeling zijn, second opinion of acute trauma’s. Voor deze klachten verwijzen wij u graag naar onze reguliere consulten.
  • Wij behouden ons het recht voor afspraken voor een gratis voetencheck te annuleren wanneer het druk is binnen de praktijk. Reguliere consulten en afspraken krijgen voorrang op de gratis voetencheck afspraken.
10000
Zóveel voeten gingen u al voor! Mogen wij u ook een stap vooruit helpen?
9.7
Het cijfer waarmee wij gemiddeld beoordeeld worden. Hier zijn we trots op!
25
Samen hebben onze podotherapeuten ruim 25 jaar ervaring in de podotherapie.

Maak een afspraak met een van onze specialisten!