Podotherapeutische slippers en sandalen Sandalinos

Met podotherapeutische zolen kunnen wij u helpen om van uw klachten af te komen. Maar wat doet u in de zomer?
Sandalinos kunnen de uitkomst zijn! Bij Podotherapie Reggestreek willen we graag een oplossing bieden aan mensen die ook in de zomer klachtenvrij willen lopen. Sandalinos biedt slippers en sandalen op maat. Wij hebben de mogelijkheid om uw steunzool een-op-een te verwerken en deze te combineren met een hip model slipper of sandaal.

Kosten

De prijs van een paar Sandalinos is afhankelijk van het model en materiaalkeuze. Als richtprijs kunt u een bedrag aanhouden tussen €250,95 en €299,95.
Uw podotherapeut kan u tevens volledig informeren over eventuele vergoedingen.

Maatwerk podotherapeutische slippers of sandalen

Podotherapie Reggestreek werkt samen met Sandalinos. Sandalinos is Nederlands product met een uitgebreide dames- en herencollectie podotherapeutische slippers en sandalen. De slippers en sandalen zijn volledig samen te stellen door u.U kunt kiezen uit  tientallen modellen en kleuren podotherapeutische slippers en sandalen. De podotherapeut zorgt ervoor dat het voetbed aangepast wordt op uw podotherapeutische zolen. U kunt alle modellen en kleuren bekijken op de website van Sandalinos. Ook kunt u via de configurator uw eigen Sandalinos slippers samenstellen.

 

Levertijd

De reguliere levertijd bedraagt ongeveer vier weken met uitloop naar 6 weken. Om uw Sandalinos te vervaardigen hebben we enige tijd nodig omdat de slippers en sandalen met high-tech CAD-CAM systemen worden gefreesd en verder met de hand worden vervaardigd. We raden u daarom aan om tijdig een afspraak te maken voor het aanmeten van Sandalinos.

Sandalinos

  • Keuze uit vele dames en herenmodellen in diverse kleuren en prints
  • Keuze uit (teen)slippers en sandalen
  • Pasgemaakt op de vorm van uw voeten
  • Uw steunzool wordt een-op-een in de slipper verwerkt
  • Levertijd: 4-6 weken

Hoe werkt het?

Om een op maat gemaakte Sandalinos slipper of sandaal te krijgen, kunt u een afspraak maken met een van onze podotherapeuten voor het aanmeten van de Sandalinos. Tijdens dit aanmeetconsult, worden er verschillende maten opgenomen en kiest u samen met uw podotherapeut het model. Alle modellen kunt u nog verder customizen door het bovenwerk, het voetbed, de tussenzool of de loopzool aan te passen in de kleur die u wenst. Op deze manier krijgt u uw eigen unieke Sandalinos slippers of sandalen. De podotherapeut zorgt ervoor dat de correctie die in uw podotherapeutische zolen verwerkt is, ook in het voetbed van de Sandalinos verwerkt wordt.

Wij maken uitsluitend Sandalinos voor patiënten welke reeds podotherapeutische zolen hebben welke door Podotherapie Reggestreek gemaakt zijn. Wij kunnen u helaas niet helpen met Sandalinos als uw steunzolen niet door ons gemaakt zijn.

sandalinos Podotherapie Reggestreek Rijssen

Maak een afspraak met een van onze specialisten!