Whatsapp de podotherapeut

Heeft u een vraag voor de podotherapeut?
U kunt ook via Whatsapp contact opnemen met Podotherapie Reggestreek voor gratis, snel en deskundig podotherapeutisch advies.

Bij een hulpvraag, bijvoorbeeld bij een blessure, wondje of nagelaandoening stuurt u een beschrijving, eventueel met foto via Whatsapp naar de podotherapeut. Deze kan dan advies en eventuele tips geven om de pijn te verlichten. Podotherapie Reggestreek is op deze manier nog sneller, gemakkelijker en eerder toegankelijk voor haar (potentiële) patiënt en bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Vanzelfsprekend moet u voor de echte diagnose en behandeling langskomen op de praktijk.

Hoe werkt het?

1. Voeg ons telefoonnummer toe aan uw adresboek onder de naam Podotherapie Reggestreek: 06 12 05 99 23 (Let op: u kunt niet bellen op dit nummer!)
2. Open Whatsapp en zoek het nummer via contacten op.
3. U kunt nu gelijk beginnen met Whatsappen!

Podotherapie Reggestreek zal uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.Let op: u kunt niet bellen op dit nummer. Voor het maken/verzetten van afspraken kunt u elke werkdag tussen 08.00 – 18.00 uur telefonisch contact opnemen met het secretariaat. Ook kunt u online een afspraak inplannen via de webagenda op www.podotherapiereggestreek.nl